Wifi smart controlling

Wireless Lan controller met smart WLAN-controlling concept.

De  wirelesss Lan controllers die onze partners inzetten onderscheiden zich essentieel van de WLAN-switches en – wireless Lan controllers van anderen. Dankzij het “Smart WLAN Controlling”-concept scheidt de wireless controller management- en gebruiksgegevens strikt van elkaar. De laatste kunnen direct op de access points worden uitgekoppeld.

Voordelen “Smart WLAN Controlling” concept:

Maximale stabiliteit: valt de verbinding met de wireless Lan controller weg, blijft het WLAN volledig functioneel. Het WLAN heeft dus geen Single-Point-of-Failure.  Geoptimaliseerde datastroom: de uitkoppeling van gebruiksgegevens direct op de access points zorgt voor minimale latentietijden en optimale belastingverdeling.

Het concept is perfect geschikt voor 802.11n

De uitkoppeling van gebruiksgegevens zorgt ook bij de hoogste datatransmissiesnelheden voor de volledige performance zonder bottleneck. Vestigingoverschrijdend management: ook access points en WLAN-routers op andere locaties kunnen centraal worden beheerd.

Meer weten over het beheren van een draadloos netwerk met een wireless Lan controller? Vraag een gratis informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak .

Wifi-Advies is een initiatief van LANCOM Systems. LANCOM Systems is een toonaangevende Duitse producent van draadloze LAN-technologie op basis van bedrijfsstandaarden

Gratis informatiepakket     Aanvragen

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement