Digital signage: draadloze infobordjes

Draadloze displays voor supermarkten, zorginstellingen en andere toepassingen

Draadloze displays – eenvoudig en flexibel

Digitale bordjes en bewegwijzering zijn ideaal voor supermarkten, zorginstellingen en horeca, maar ook voor grote kantoren en vergaderlocaties. Draadloze displays vervangen meer en meer de handgeschreven of bedrukte kamer- en tafelbordjes, prijslabels en artikelbeschrijvingen. De moderne displays zijn flexibel inzetbaar en eenvoudig te wijzigen omdat ze via Wifi worden aangestuurd. Dankzij het lage stroomverbruik kan digital signage jarenlang worden gebruikt zonder externe voeding.

Digital signage in praktijk

  • Flexibel inzetbaar: elektronische naambordjes, digitale prijskaartjes, reserveringsbordjes, digitale bewegwijzering, etc.
  • Koppeling met elektronische agenda (Exchange, iCalender)
  • Storingsvrije koppeling met wifi
  • Zeer laag energieverbruik
  • Zeer eenvoudig, centraal beheer
Download whitepaper

Veelzijdige toepassing van digital signage

digitale prijskaartjesIn de detailhandel is het gebruik van digitale prijskaartjes – ook wel “electronic shelf labels” genoemd – al langer bekend. Inmiddels maken echter ook andere branches gebruik van de vele voordelen. Zo kunnen bijvoorbeeld digitale deurbordjes voor vergader- en conferentieruimten automatisch worden aangestuurd vanuit het agendabeheersysteem (Exchange, Domino, iCalender).

Digital signage in de zorg

Voor medische toepassingen tonen de displays, dankzij een geïntegreerde interface, welke behandelkamers of OK’s vrij of bezet zijn. Tevens is het mogelijk om looproutes, namen van afdelingen, bordjes bij de balies en andere bewegwijzering digitaal te beheren.

Restaurants

De bediening in het restaurant zet geen kaartjes neer op gereserveerde tafels, maar stuurt eenvoudig naam, tijd en aantal gasten draadloos naar het betreffende digitale naambordje. Ook het dagmenu kan zo zonder papier of kabel direct aan de gasten worden getoond.

Gratis informatiepakket

Digital signage kan ook worden ingezet voor digitale bewegwijzering. Dat maakt het navigeren in grote kantoorpanden, ziekenhuizen of winkelcentra een stuk eenvoudiger. Elektronische bewegwijzering heeft als voordeel dat een ‘route’ makkelijk aangepast kan worden aan een nieuwe situatie.

Storingsvrij wifi voor digital signage

digital signage wifiTegenwoordig kan de draadloze technologie van de digitale bordjes (Wireless ePaper Displays) in de meeste bestaande WLAN-infrastructuren worden geïntegreerd. Het combineren van beide systemen is storingsvrij en bovendien voordelig. Het management kan gemakkelijk worden overtuigd met het zeer eenvoudige beheer via een centrale server.

Denkt u, dat digital signage ook uw processen kunnen automatiseren en optimaliseren? Laat u adviseren. Vraag nu een gratis informatiepakket aan of maak gelijk een afspraak voor persoonlijk advies.

LANCOM Systems GmbH is een toonaangevende Duitse fabrikant van betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor professionele klanten. Met de business units VPN-filiaalnetwerken en Wireless LAN (draadloze netwerken) biedt LANCOM professionele gebruikers veilige, flexibele infrastructuuroplossingen voor alle lokale en vestigingoverschrijdende netwerken.

Vraag advies – geheel vrijblijvend     Gratis advies

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement