Configureren wlan network

Wireless network configuraties in de praktijk.

Met een Wireless LAN-controller kunnen access points op het wireless network en op andere locaties volautomatisch worden geconfigureerd. Zo zijn in het hele bedrijf uniforme beveiligingsstandaarden vestigingoverschrijdend gegarandeerd en 24 uur per dag bewaakt.  Het toegepassen van het Smart Controller-principe biedt unieke bedrijfszekerheid: alleen de WLAN-administratiegegevens worden centraal naar de controller doorgegeven. De gebruiksgegevens worden direct op de access points naar het netwerk uitgekoppeld. Zo wordt de controller niet tot bottleneck en “Single Point of Failure” in het wireless network.

Bij de configuratie van de access points kan met een schakelaar worden bepaald of centraal management door de controller moet worden uitgevoerd of dat het access point standalone wordt gebruikt. Speciale hard- en firmwarevarianten zijn niet nodig.

Configuratie van heterogene draadloze wireless network.

In de meeste gevallen stuit men op gemengde WLAN-omgevingen waarin tegelijkertijd clients met verschillende WLAN-standaarden in de 2,4 en 5 GHz-frequentiebanden moeten worden ondersteund. Heel vaak worden in deze omgevingen dual-radio access points  toegepast. Beide WLAN-modules kunnen door de controller individueel worden geconfigureerd.

Meer weten over het configureren van een wireless network?
Vraag een gratis informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak .

Wifi-Advies is een initiatief van LANCOM Systems. LANCOM Systems is een toonaangevende Duitse producent van draadloze LAN-technologie op basis van bedrijfsstandaarden

Gratis informatiepakket     Aanvragen

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement