Wireless enterprise solutions

 

Gebruik draadloze technologie voor moderne bedrijfstoepassingen

Draadloze bedrijfsnetwerken – de volgende stap

Het wel of niet hebben van een draadloos bedrijfsnetwerk is al lang geen vraag meer; belangrijker is wat u er mee kunt. Is het nu slechts vervanging van kabels? Dan is het misschien tijd om te kijken naar de wireless solutions van LANCOM. Hypermoderne en veilige draadloze oplossingen waarmee u over een netwerk beschikt dat klaar is voor alle moderne toepassingen. Zoals cloud monitoring, digital signage, RTLS, VPN, INternet of Things, software defined networking en SD-WAN.

wifi-6

Wifi 6 – 802.11ax

De nieuwste WiFi 6 standaard levert snelheden tot 9,6 Gbps en kan veel meer gelijktijdige gebruikers aan.

software defined networking

Software defined networking

Geef uw netwerk een nieuwe impuls met SDN; de software regelt de configuratie van wireless access points, routers en switches, zodat beheerders kunnen focussen op het netwerk als geheel. SDN is geschikt voor iedere situatie; van klein en overzichtelijk tot zeer groot en complex. Alle huidige LANCOM apparatuur is hiervoor geschikt; een gratis firmware update is het enige dat u nodig heeft.

Wireless solutions

Een modern draadloos bedrijfsnetwerk stelt u in staat om sneller te automatiseren en zo meer efficiency en snelheid te bereiken in uw primaire bedrijfsprocessen. Van digitale prijskaartjes in de retail tot digital asset management en real-time-location in de medische sector en logistiek.

Wireless in de praktijk:

Digital signage

  • Flexibel: naambordjes, prijskaartjes, bewegwijzering, etc.
  • Koppeling met agenda (Exchange, iCalender)
  • Storingsvrije koppeling met wifi
  • Zeer laag energieverbruik
  • Zeer eenvoudig, centraal beheer

Download whitepaper: Digital signage

Logistiek

Rose is één van de grootste leveranciers van fietsaccessoires. LANCOM leverde logistieke draadloze oplossingen voor een oppervlakte van 20.000 m².

Wifi Advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van een draadloos bedrijfsnetwerk. De specialisten van Wifi Advies hebben veel ervaring met het inrichten van professionele wireless solutions op basis van LANCOM systemen in verschillende sectoren. Vraag een gratis informatiepakket aan of neem vrijblijvend contact op.

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement