Over LANCOM Systems

Professionele infrastructuur oplossingen voor veilige en betrouwbare WLAN netwerken

Gegarandeerd geen backdoors!

 

LANCOM Systems: Europese kwaliteit

IT Security made in GermanyDeze website is een initiatief van LANCOM Systems, europese leverancier van veilige en professionele Wlan technologie voor binnen en buiten. LANCOM Systems werkt samen met gespecialiseerde Wifi resellers met kennis en ervaring over de aanleg en toepassingen van netwerken en beveiliging in verschillende branches.

LANCOM is een Duitse leverancier die Europees denkt en handelt en een duidelijke ‘Made in Germany’-aanpak hanteert met producten en dienstverlening van topkwaliteit. Heeeft u een vraag  over de netwerkapparatuur of software van LANCOM of wilt u ondersteuning bij een concreet project?  Wij helpen u graag verder en voorzien u van aanvullende informatie.

Veiligheid voorop – Geen backdoors!

Regelmatig komen de Amerikaanse en Aziatische leveranciers van netwerkapparatuur in het nieuws vanwege vermeende banden met overheden, backdoors voor spionageactiviteiten of andere twijfels rondom veiligheid. Over Huawei apparatuur is bijvoorbeeld veel discussie. Als veiligheid en betrouwbaarheid boven alle twijfel verheven moeten zijn en u gegarandeerd een netwerk zonder backdoors wilt, dan is LANCOM Systems de logische keuze!

Gratis advies

Bedrijfsnetwerken

Klanten van LANCOM Systems profiteren van praktische oplossingen voor network connectivity (VPN) en Wireless LAN. Sinds 2002 realiseert LANCOM Systems netwerken voor grote ondernemingen, MKB bedrijven, overheden en instellingen, we hebben dus al vele jaren ervaring. De oplossingen die we bieden zijn er in alle soorten en maten, net zoals onze klanten: ASICS, Mediriaan College, Mazda, Diakonessen ziekenhuis (DIAK), FIGI hotel zeist, Google Deutsche Telekom en meer. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van meer dan 5.000 partners die zich over heel Europa bevinden. Onze klanten kunnen zo altijd de juiste contactpersoon vinden.

Uitstekende kwaliteit

LANCOM productsDe kwaliteit die LANCOM Systems biedt is voortreffelijk. De eigen R&D-afdeling zorgt voor communicatie-oplossingen die innovatief en flexibel zijn. Deze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Het netwerk van deskundige partners, die beschikken over klantgerichte competenties, is altijd beschikbaar wanneer dat nodig is.

Gebruiksvriendelijke oplossingen

Wij hebben een eigen besturingssysteem, LCOS (LANCOM Operating System). Dit systeem garandeert een gelijkmatige configuratie, zelfs op verschillende platformen, met name voor complexe installaties. De oplossingen uit dit systeem zijn hierdoor gebruiksvriendelijk en effectief, daarnaast kunnen ze ook altijd worden uitgebouwd. De producten van LANCOM Systems voldoen altijd aan de laatste technische ontwikkelingen door gratis software- en beveiligingsupdates. Zelfs jaren na de aanschaf zijn ze nog up-to-date.

Specialisaties van LANCOM Systems

Wireless LAN voor bedrijven en organisaties

De oplossingen van LANCOM Systems verbinden ondernemingen en instellingen, scholen en universiteiten, hotels en horeca, ziekenhuizen en zelfs gehele woonkernen. Welke oplossing er ook wordt toegepast, onze basis is het bieden van een veilige, lonende oplossing met een hoge inzetbaarheid. Onze oplossingen variëren van het voorzien van breedband internet in landelijke gebieden tot hotspots voor scholen en hotels en WLAN-dekking in grote zalen en gebouwen.

Netwerkverbindingen

De VPN-oplossingen van LANCOM System zijn perfect geschikt voor het verbinden van filialen en vestigingen via 3G/4G mobiele netwerken of internet, maar ook voor het samenvoegen van mobiele gebruikers in netwerken. Het maakt niet uit hoe gecompliceerd, eenvoudig, groot of klein de oplossingen zijn, ze zijn allemaal betrouwbaar en hebben hoge prestaties.

Firewalls en beveiliging

LANCOM is onderdeel van het Rohde & Schwarz concern, specialisten in veilgheid. Dit heeft onder meer geleid tot de LANCOM RS Unified Firewall op alle LANCOM apparatuur, die daarmee gegarandeerd backdoor-vrij is en de hoogste veiligheidsstandaarden biedt.

Vraag een gratis informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak .

Ajin Ku - Coutry Manager Benelux
Ajin Ku
Country Manager BeNeLux
Telefoon:  +31 (0) 6 – 201 87982
Contact opnemen
LANCOM Systems GmbH
pa Rohde & Schwarz Benelux BV
Ptolemaeuslaan 900
3528 BV Utrecht
Nederland

 

Gratis informatiepakket – Geheel vrijblijvend     Gratis informatiepakket

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement