Netwerk specialisten gevraagd!

Wireless LAN specialisten hebben niet alleen veel verstand van de werking van LAN netwerken maar ook de nodige kennis over radio technologie en internet toepassingen en beschikken over de juiste meetapparatuur, software en praktijkervaring.

LANCOM Systems

lancom wifi specialistDeze website is een initiatief van LANCOM Systems; een toonaangevende Duitse producent van draadloze LAN-technologie, cloud networking, software developed networking, IoT oplossingen en netwerk monitoring software. Voor indoor en outdoor wireless LAN oplossingen levert Lancom samen met gespecialiseerde IT resellers veilige draadloze  internettoegangs- en netwerkoplossingen.

LANcommunity LANCOM Partnerprogramma

LANcommunity partnerprogramma

LANCOM Systems biedt een uitgbereid partnerprogramma met vele voordelen:

  • Hogere marges
  • Deal registratie met extra korting
  • Commerciële en technische ondersteuning
  • Actieve marketing met lead generatie
  • Beschikking over demo apparatuur
Contact

Reseller worden?

lancom-systems-partnerDoor de snelle groei van LANCOM en de stijgende vraag naar high-performance netwerken is er ruimte in de Benelux voor een aantal nieuwe resellers. LANCOM biedt uitgebreide ondersteuning op commercieel en technisch vlak en heeft een interessant partnerprogramma.

Geïnteresseerd in het reseller- en partnerprogramma? Neem vrijblijvend contact op

Meer kennis of advies nodig over Wifi netwerken? Vraag een gratis informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak .

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement