Wlan switch

Beheer van uw Wlan-netwerk met een Wlan switch

Onze klanten profiteren van veelzijdige managementopties voor hun Wireless LAN’s, met o.a.  gratis management tools. De meest efficiënte oplossing voor volledig geautomatiseerd management van complete draadloze netwerken zijn wireless controllers. Ze voeren de configuratie en de dekkingoptimalisatie van alle access points uit en de permanente bewaking van de beveiligingspolicies – vestigingoverschrijdend! Alle door onze partners ingezette access points kunnen standaard via een controller worden beheerd.

Voordelen van WLAN-management met een wireless Lan switch

Wireless Lan controllers nemen tal van handmatige taken over en zorgen voor een aanmerkelijke ontlasting van de netwerkbeheerder Volautomatisch vinden en in gebruik nemen van de access points en WLAN- routers.  Automatische configuratie en onderhoud van complete WLAN’s inclusief script- en firmwaredistributie, gasttoegang, enz..  Automatische dekkingoptimalisatie door optimale kanaalkeuze ook 24-uursbewaking van de beveiligingspolicies op het WLAN behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over het beheren van een draadloos netwerk met een wireless Lan controller? Vraag een gratis informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak .

Wifi-Advies is een initiatief van LANCOM Systems. LANCOM Systems is een toonaangevende Duitse producent van draadloze LAN-technologie op basis van bedrijfsstandaarden

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement