VPN Thuiswerken - gratis whitepaper

Download hier een gratis whitepaper met adviezen en best practices voor het veilig thuiswerken met behulp van Wifi en een VPN verbinding. Aangeboden door LANCOM GmbH, dé Europese leverancier van zakelijke netwerkapparatuur, VPN routers en veilige VPN software.

VPN router en software

Vul onderstaand formulier correct in om de whitepaper te ontvangen met informatie over o.a. VPN routers, VPN software en veiligheid. Onder het formulier vindt u een beknopte inhoudsopgave van het whitepaper over Virtual Private Networks en veilig thuiswerken met VPN.

  • Door op 'aanvragen' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VPN en Wifi voor thuis – whitepaper

Het whitepaper over thuiswerken en VPN is in het Engels en behandelt de volgende onderwerpen:

  1. VPN thuis – Het bedrijfsnetwerk uitbreiden naar de werkplek thuis
  2. Thuiswerken met VPN neemt toe – kansen en risico’s
  3. VPN en Wifi – waar moet je rekening mee houden?
  4. Thuiswerken en veiligheid – Geavanceerde VPN routers en VPN Client Software
  5. VPN technologie – de voordelen van betrouwbare Europese VPN technologie
  6. Benodigde investeringen in VPN routers en software

Beste VPN

Sinds de coronacrisis werken we massaal thuis. Natuurlijk wilt u als bedrijf dan dat uw medewerkers beschermd zijn op openbare wifi netwerken. Bij LANCOM kiest u voor veilige toegang tot websites tijdens het thuiswerken met een VPN verbinding. Door VPN kan data niet onderschept worden, want de verbinding loopt via een versleutelde tunnel. Zo weet u zeker dat uw werknemers veilig zakelijke bestanden versturen en ontvangen.

De specialisten van Wifi Advies hebben veel ervaring met het inrichten van Virtual Private Networks op basis van LANCOM systemen in verschillende sectoren. Benieuwd hoe dit er voor uw bedrijf uit zou zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement