Wifi technologie voor de toekomst

 

Professionele Wifi infrastructuur

Europese technologie voor zakelijke oplossingen

Als leidende Duitse producent van betrouwbare en innovatieve WLAN-oplossingen volgt LANCOM Systems niet alleen continu de nieuwste technologische trends. Ze worden u ook voorgelegd en uitgelegd. LANCOM biedt technologieën die geavanceerde en beveiligde netwerkinfrastructuur mogelijk te maken, zowel nu als in de toekomst. Bekijk hieronder een overzicht van onze beschikbare technologieën.

wifi-6

Wifi 6 – 802.11ax

De nieuwste WiFi 6 standaard levert snelheden tot 9,6 Gbps en kan veel meer gelijktijdige gebruikers aan.

Mesh Wifi

Mesh Wifi 6 wordt dé innovatie voor grotere netwerken die geen verlies aan bandbreedte mogen hebben.

Supervectoring

Met de juiste apparatuur een veel snellere verbinding met het internet; tot wel 300 Mbit, gewoon op uw bestaande aansluiting.

Lancom router ac

Access points berekenen

In een Wifi netwerk heeft u meerdere access points nodig voor een goede dekking in alle ruimten. Wilt u berekenen hoeveel access points nodig zijn voor uw bedrijf? Vul geheel vrijblijvend het formulier in.

iot internet of things

Internet of Things – IoT

Het Internet of Things biedt geweldige mogelijkheden, maar levert ook risico’s op. Kies voor de veiligheid en betrouwbaarheid van een Europese leverancier en ontwikkel uw eigen IoT infrastructuur die klaar is voor de toekomst.

EU GDPR Data Protection

Data Protection – GDPR

LANCOM apparatuur is voorzien van alle technologie om te kunnen voldoen aan de Europese Data Protection Regulation. Zo wordt er gebruik gemaakt van Double-Opt certification en TACACS+ en bevat de hardware gegarandeerd geen ‘backdoors’.

sdn cloud

Software Defined Networking

Een Software Defined Network of SDN is een netwerk waarin het beheer losgekoppeld is van het datagedeelte in de hardware infrastructuur. SDN zorgt ervoor dat uw netwerk met routers, switches en access points niet alleen flexibeler en efficiënter wordt, maar ook veel eenvoudiger te beheren.

LANCOM L-1302acn dual Wireless

Mesh netwerk technologie

Mesh is een technologie die al langer bestaat maar weer volop in de belangstelling staat voor het inrichten van stabiele en snelle draadloze netwerken. Apparaten kiezen het toegangspunt dat op dat moment de beste en snelste verbinding levert.

LANCOM Wireless ePaper Displays

De eerste innovatieve bewegwijzering ter wereld! De geïntegreerde controlerende radiografische ePaper displays  van LANCOM. Draadloze ePaper oplossingen van LANCOM bieden een moderne, digital signage voor een verscheidenheid aan toepassingen.

iBeacons draadloze technologie

iBeacon is een term geïntroduceerd door Apple en het is een standaard voor indoor lokalisatie. Het zijn zogenaamde “bakens” in de vorm van kleine hardware modules die continu Bluetooth signalen met uitzenden die door smartphones of tabletten kunnen worden ontvangen.

IEEE 802.11ac: High-performance WLAN

De nieuwe WLAN IEEE 802.11ac combineert draadloze vrijheid met de snelheid van bedrade netwerken. Met een bruto datasnelheid tot 1,3 Gbit/s opent deze technologie deuren voor moderne applicatie met vraag naar een grote bandbreedte.

VDSL2 – Vectoring

De volgende generatie van VDSL is gestart met de uitbreiding naar VDSL2, ook wel VDSL2 Vectoring. Het heeft een verdubbeling van de datasnelheid door het elimineren van cross-talk interferentie (Far-End Crosstalk, FEXT) dat in het bestaande kopernetwerk wordt bereikt.

Extra veilig WLAN

Geef cybercrime of spionage geen kans en selecteer WLAN-technologie met de hoogste veiligheid. De LANCOM producten zijn bekroond met de CC EAL 4+ certificering, dat is het hoogste niveau van veiligheid voor WLAN-netwerken.

Hotspot 2.0 – WLAN was nog nooit zo makkelijk

Hotspot 2.0 biedt een veilige en geautomatiseerde toegang voor WLAN gast accounts. Het selecteren van de juiste SSID en aanmelden bij de hotspot gebeurt op de achtergrond. De Wi-Fi-hotspot vindt automatisch een zwervend mobiel apparaat.

ARC – Active Radio Control

Active Radio Control (ARC) van Lancom optimaliseert uw draadloze veld op een duurzame manier. Het vermijd proactieve storingsbronnen en daardoor maakt het duurzaam gebruik van de volledige mogelijkheden van uw draadloze netwerk!

LTE – Mobiles Highspeed Internet

De term “LTE” staat voor “Long Term Evolution”. LTE is een mobiele technologie en de opvolger van standaard tot UMTS (3G). Vaak wordt de term “4G” in deze context gebruikt voor LTE.

IPv6

IPv6 staat voor Internet Protocol versie 6 en is de opvolger van IPv4. Het belangrijkste verschil tussen de twee standaarden is de grootte van IP adressen en daardoor het aantal beschikbare IP-adressen. IPv6 is een IP-adres bestaand uit 128-bits, terwijl IPv4 een 32-bits IP-adres is.

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement