Webinars en evenementen

wifi monitoringDe ontwikkelingen op het gebied van draadloze netwerken en nieuwe standaarden gaat zo snel, dat het goed kan zijn om veel informatie te verzamelen voordat u tot de aanschaf van nieuwe apparatuur overgaat of een nieuwe leverancier kiest.

Gratis webinars

Op deze pagina vindt u informatie over webinars en evenementen waarin u kennis opdoet over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Veel van deze webinars en evenementen zijn gratis toegankelijk.

webinar lancom

Cloud netwerk management

In dit webinar ontdekt u alles over de eerste complete oplossing voor gecentraliseerd netwerkbeheer op basis van software defined architecture. SDA-WLAN vereenvoudigt drastisch de inzet van LAN-, WAN- en WLAN-verbindingen en levert nieuwe en ongekende mogelijkheden voor bedrijfsnetwerken van elke omvang. Gratis webinar in het Engels.

gratis webinar wifi

Maatwerk Wifi oplossingen

Maak kennis met de nieuwste mogelijkheden voor professionele draadloze netwerken. Ontdek in dit webinar hoe u kunt profiteren van een op maat gemaakte oplossing. U gaat zien aan welke applicaties een wifi-netwerk moet voldoen, wat de kenmerken zijn van professionele wifi en hoe u optimaal kunt profiteren van uw draadloze netwerk. Gratis webinar in het Engels.

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement

Gratis WiFi 6 whitepaper
Migratie en best practices
Tolly Group independent research

Aanvragen