Wifi in de Horeca, Recreatie en Toerisme

Professionele WiFi Netwerken en toepassingen

 

 

Snelle en stabiele Wifi in de horeca is een standaard vereiste. Uw gasten nemen hun eigen laptop en smartphone mee en verwachten een goed WiFi netwerk. Een Wireless LAN voor uw hotel, camping, restaurant of vakantiepark is daarom een belangrijke succesfactor. De mogelijkheden zijn uitgebreid.

Voordelen van Wireless LAN in de Horeca:

  • Geen aanleg en onderhoud meer van dure kabels
  • Overal en voor iedereen toegang tot internet
  • Nieuwe toepassingen zoals digitale naambordjes
  • In ieder vakantiehuisje, caravan, hotelkamer en vergaderzaal een intenetverbinding
  • Draadloze verbinding tussen ontvangstbalies, kantoren, restaurants, keukens, etc.
  • Hoge beveiliging met encryptie
  • betaald of onbetaald toegang voor uw gasten (Hotspot)

Digitale opschriften voor hotels en restaurants

digital signage hotelsVoor hotel en gastronomie zijn er inmiddels digitale ePaper Displays, die comfortabel kunnen worden geconfigureerd en gebruikt als menukaart in restaurants of voor plaatsreservering. Ze bieden ook de intelligente en moderne mogelijkheid om ruimten (bv. bij conferenties en congressen) individueel van opschriften te voorzien.

De inhoud van deze zogenaamde Wireless ePaper Displays wordt centraal beheerd op een server. Via een geschikte WLAN-installatie kunt u de gegevens voor de opschriften rechtstreeks naar de naambordjes verzenden.

Austria Trend Hotels & Resorts – 4 sterren ook voor WiFi

Het moderne Park Royal Palace Hotel in Wenen koos voor een professionele WiFi oplossing van LANCOM Systems met WLAN-Controllers en eenPublic Spot. Brochure lezen (pdf in het Duits)

Download nu uw gratis whitepaper of lees meer over digital signage.

Wilt u ook uw gasten op een eenvoudige en goedkope manier toegang geven tot het internet?  Vraag een gratis informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak .

Wifi-Advies is een initiatief van LANCOM Systems. LANCOM Systems is een toonaangevende Duitse producent van draadloze LAN-technologie op basis van bedrijfsstandaarden.

Gratis informatiepakket – Geheel vrijblijvend     Gratis informatiepakket

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement