Draadloos Wifi bedrijfsnetwerk

Wifi Netwerken voor bedrijven

Wifi Advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van een draadloos bedrijfsnetwerk. De specialisten van Wifi Advies hebben ervaring in verschillende sectoren. Hieronder vindt u een overzicht van branches die wij ondersteunen met het opzetten van een draadloos bedrijfsnetwerk. Klik op een branche voor meer informatie over draadloze bedrijfsnetwerken of neem direct contact met ons op.

Onderwijs

Wi-Fi wordt steeds meer toegepast in het onderwijs, bijvoorbeeld voor leerlingvolgsystemen en gasttoegang

Toerisme

Uw gasten nemen steeds vaker hun eigen laptop mee en ook mobiele telefoons zijn uitgerust met Wifi.

Kantoor

Moderne bedrijven hebben geen kantoren meer zoals vroeger. Flexibele werkplekken, deeltijdbanen en reorganisaties.

Publieke Sector

Wat vandaag de dag geldt voor bedrijven, gaat ook aan overheden niet voorbij. We moeten kosten besparen en tegelijkertijd steeds efficiënter werken.

Retail

In winkelketens kan het gebruik van wireless LAN veel voordelen opleveren. Informatie uit het magazijn die real time via draadloos internet in het ERP-systeem komt.

Zorg

Uit onderzoek van TNO blijkt dat Wireless LAN apparaatuur veilig gebruikt kan worden in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Logistiek

In de Logistiek draait het uiteraard om snelheid en efficiëntie. Een draadloos netwerk met RFID kan voor een logistiek bedrijf daarom heel veel betekenen.

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement