Real Time Location (RTLS)

RTLS in een Wifi netwerk

RTLS, of Real Time Location System, kan uitstekend in een bestaand Wifi netwerk ingericht worden. Met RTLS kan de locatie van goederen, voertuigen en personen bepaald en gevolgd worden, bijvoorbeeld met RFID voor magazijnbeheer of in ziekenhuizen. De locatie wordt doorgeveven met strategisch geplaatste antennes. RTLS kan naast RFID ook toegepast worden via andere systemen die gangbaar zijn in de zorg, logistiek, productiebedrijven, retail of andere sectoren.

Gratis informatiepakket

Real Time Location System opzetten

Het opzetten van een Real Time Location Systems met RFID vraagt om gedegen kennis en ervaring. Het verkeerd aanleggen of configureren kan direct tot performance problemen leiden. De specialisten van Wifi Advies hebben veel ervaring in het aanleggen RTLS. Op basis van uw behoefte ontwerpen zij RTLS via wifi, richten het in en zorgen voor een optimale werking.

iot internet of things

Internet of Things en RTLS

Het Internet of Things biedt geweldige mogelijkheden op het gebied van Real Time Location, maar levert ook risico’s op. Kies voor de veiligheid en betrouwbaarheid van een Europese leverancier en ontwikkel uw eigen IoT infrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Nauwkeurigheid Real Time Location Systeem

RTLS real time locationDe specialisten van Wifi Advies hebben alles in huis om u te voorzien van een goed presterend RTLS. Hierbij is ook de kwaliteit van de dekking van uw draadloos bedrijfsnetwerk een factor om rekening mee te houden. Hoe beter uw Wifi netwerk des te nauwkeuriger uw RTLS. Om de dekking van uw accesspoints zo optimaal mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van een spectrum analyser en een site survey.

RFID in de zorg en logistiek

LANCOM_LN-830acn_dual_WirelessBent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een Real Time Location System binnen uw bedrijf of organisatie? LANCOM heeft ervaring met RFID in verschillende branches zoals de zorg, retail en logistiek.Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Wifi-Advies is een initiatief van LANCOM Systems. LANCOM Systems is een toonaangevende Duitse producent van draadloze LAN-technologie op basis van bedrijfsstandaarden

Utrecht
3528 BV
Nederland
Telefoon: 06 15139683
| Privacy statement